Verzend- en leveringsbeleid

PetitPlus doet zorgvuldig haar best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen worden op zaterdag of dinsdag verzonden, zodat de levering gegarandeerd op een werkdag zal zijn. Handig, aangezien bijna alle klanten van de webwinkel scholen of bedrijven zijn. Zo kan je pakket “gewoon” worden afgeleverd en hoef je niet naar een pick-up point.  Soms lukt het echter niet om dit na te komen, als een (deel-)product niet voorradig is bijvoorbeeld en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Als dat het geval is wordt u altijd op de hoogte gebracht.
In schoolvakantie-periodes worden bestellingen verzonden op de laatste zaterdag van de vakantie.

De vermelde prijzen zijn inclusief verzendkosten, voor bestellingen uit Nederland.
Voor bestellingen uit België wordt er €6,95 extra berekend, voor de meerkosten van het verzenden naar België.

In het bestelproces wordt dit automatisch voor je berekend.

Levering verloopt via de pakketbezorger van DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Retourneren

Niet tevreden met je bestelling? Je kunt de producten retour sturen.
Voeg bij de retourzending alsjeblieft de volgende gegevens en lees deze pagina goed door.

Naam:
Ordernummer:
Welke producten komen er retour:
Reden van retour:

Het geld wordt teruggestort op de rekening waarmee is betaald. Dit wordt gedaan als de producten onbeschadigd en ongebruikt weer bij ons binnen zijn. Na aankomst van je bestelling heb je 14 dagen de tijd om deze te retourneren. De retourzending is voor eigen kosten, en is op eigen risico. Als de producten beschadigen of kwijt raken onderweg kunnen wij hier niks meer mee. Zorg dus dat de producten extra goed zijn verpakt, liefst in de originele verpakking, in elk geval in een goed aansluitende doos.  Liefst met Track & Trace. Zodra de retourzending bij PetitPlus binnen is duurt het +/- 10 dagen voordat deze is verwerkt en het geld terug op je rekening staat.

Je kunt het retourpakket verzenden naar:
PetitPlus
Vlaanderenlaan 6
7577 MB Oldenzaal
Nederland

Nogmaals; vergeet niet je ORDERNUMMER en je NAAM te vermelden bij je retourzending. Zonder deze informatie kunnen we je retourzending niet verwerken.